6.6 / 10
1 1

Karanlık dünyanın en ürkütücü köşelerinde, suçun acımasız yüzleriyle dolu bir grup gangster, yeni bir oyunun peşindeydi. Bu kez hedefleri, 12 yaşındaki bir kızdı. Zengin bir adamın kızıydı ve onların için bir kâr kapısıydı. Kaçırıldığında, terkedilmiş bir malikanenin içine hapsedilmiş, umutlarını ve korkularını bir arada yaşayan bir masumiyet simgesi olmuştu.
Fidyenin talebi, heyecanlarını doruklara çıkarmıştı. Ancak, işler planlandığı gibi gitmedi. Gecenin karanlığında, beklenmedik olaylar ve kayıplarla karşılaştılar. Adamlar, zamanla birlikte, karanlık kızın gerçek doğasını anlamaya başladılar ve bu onları korkuya sürükledi. Her an, hayatta kalma mücadelesi daha da sertleşiyordu.

Orjinal AdıAbigail Film Süre109 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Oyuncular Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, William Catlett, Kathryn Newton, Kevin Durand, Angus Cloud, Giancarlo Esposito
Filme Yorum Yaz