5.8 / 10
1 1

Anna, enstitüdeki çalışmalara katılmadan önce, aşkın sadece bir peri masalı olduğunu düşünmeye başlamıştı. Fakat bu deneyim, ona aşkın gerçek ve somut bir şey olduğunu gösterdi. Aşk, incelenebilir, analiz edilebilir ve hatta test edilebilirdi.

Anna, bu deneyimler sayesinde sadece aşkın doğasını değil, aynı zamanda kendi benliğini de keşfetti. Artık daha özgüvenli ve bağımsız bir kadındı. Kendi mutluluğundan sorumlu olduğunu ve Ryan’la olan ilişkisini kendi elleriyle şekillendirebileceğini biliyordu.

Anna, enstitüden ayrılırken bambaşka bir insandı. Artık gerçek aşkı bulmaya hazır hissediyordu. Belki de Ryan’la olan ilişkisi bu aşktı, belki de başka bir yerde onu bekliyordu. Önemli olan, Anna’nın artık kalbinin sesini dinlemeyi ve gerçek mutluluğu bulmak için gereken cesarete sahip olmasıydı.

Orjinal AdıFingernails Film Süre113 Dk. Film Dili Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Dram Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Christos Nikou Oyuncular Jessie Buckley, Riz Ahmed, Jeremy Allen White, Luke Wilson, Christian Meer, Amanda Arcuri, Annie Murphy, Katy Breier
Filme Yorum Yaz