5.0 / 10
1 1

Güneş’in öfkesi, Dünya’yı dijital bir savaşa sürüklemişti. İnternetin kesilmesiyle birlikte, insanlık karanlığa gömülmüş ve kaos her yeri sarmıştı. Bu kaos ortamında, bir bilgisayar korsanı harekete geçti. Uzun zamandır planladığı hain planını uygulamaya koymak için interneti kullanmaya başladı. Kötü niyetli saldırılar, birçok uygulamayı ve çevrimiçi oyunu hedef aldı.

Tam umutlar tükenmek üzereyken, Ekip Siberay ortaya çıktı. Farklı uzmanlık alanlarından gelen dört genç kahraman, interneti geri getirmek ve korsanı durdurmak için bir araya geldi. Özel bir sunucu kullanarak Siber Dünya’ya giriş yaptılar. Her biri kendi alanında uzmanlaşmış ve durdurulamaz bir güç haline gelmişlerdi. Zorlu bir macera onları bekliyordu. Siber Dünya’nın labirentlerinde korsanı bulmak, onun planlarını bozmak ve interneti geri getirmek için amansız bir mücadeleye giriştiler.

Orjinal AdıEkip: Siberay - Güneş Fırtınası Film Süre90 Dk. Film Dili Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Aile Filmleri, Animasyon Filmleri, Macera Filmleri Ülke Yıl Yönetmen H. Sinan Güngör, Yunus Emre Çakır Oyuncular Osman Tunca Soysal, İrfan Kılınç, Elif Aykanat Özcan
Filme Yorum Yaz