5.5 / 10
1 1

Sabahın erken saatlerinde, Akira Tendo’nun içine doğan güneşle birlikte, bir fırtına gibi ofisin monoton havasını dağıttı. Rutin işlerine dalmadan önce, dışarıya baktı ve şoka girdi. Küçük kasabanın sokakları, yaşamın ve ölümün çarpıştığı bir savaş alanına dönüşmüştü. Zombiler, her köşede beliriyor ve korku dolu çığlıklar eşliğinde ilerliyordu.

Bu manzara, Akira’nın içindeki savaşçı ruhu uyandırdı. Artık hayatının kendi ellerinde olduğunu fark etti. Sıradanlığın zincirlerinden kurtulmanın, gerçek bir maceraya atılmanın zamanı gelmişti. Özgürlüğünü bulmak ve hayallerini gerçekleştirmek için cesur adımlar atmaya kararlıydı.

Orjinal AdıZom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto Film Süre128 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Fantastik Filmler, Komedi Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Yûsuke Ishida Oyuncular Eiji Akaso, Mai Shiraishi, Shuntarô Yanagi, Yui Ichikawa, Kazuki Kitamura, Mayo Kawasaki, Akari Hayami, Miwako Kakei
Filme Yorum Yaz