5.4 / 10
1 1

Reunion Adası’nın uzak köşelerinde, Nelson adında 10 yaşında bir çocuk, sesini dünyaya duyurma hayaliyle yaşamaktadır. Annesinin ona olan sevgisini ve fedakarlıklarını her zaman kalbinde hisseden Nelson, onun için yapabileceği en güzel şeyin başarılı bir şarkıcı olmak olduğuna inanmaktadır. Bu inançla, Star Kids yarışmasına katılmaya karar verir ve köydeki en yakın arkadaşları Mia ve Zizou ile birlikte yarışmaya hazırlanmaya başlar. Fakat bu yolda ilerlemek için bir eğitmene ihtiyacı olduğunu fark eder.

Tam da bu sırada, kader Nelson’ı Pierre Leroy ile tanıştırır. Pierre, geçmişte büyük bir şöhrete sahip olan bir şarkıcıdır ve Nelson’ın annesinin çalıştığı otelde sahne almaya başlar. İki farklı dünyanın insanı gibi görünseler de, müzik onları bir araya getirir. Yalnızlık ve hayal kırıklığıyla boğuşan Pierre ile gururlu ve inatçı Nelson arasında ilk başlarda bir bağ kurulamasa da, müzik sevgisi onları ortak bir paydada buluşturur.

Orjinal AdıThe Island Bird Film Süre95 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2021 Filmleri, Aile Filmleri, Komedi Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Gérard Jugnot Oyuncular Marc Lavoine, Soan Arhimann, Gérard Jugnot, Stéfi Celma, Philippe Duquesne, Ornela Dalèle, Zacharie Rochette, Delixia Perrine
Filme Yorum Yaz