6.7 / 10
1 1

1976 Şili’si, Pinochet rejiminin karanlığı altında boğuluyordu. İnsan hakları ihlalleri, siyasi baskılar ve yolsuzluklar, umutsuzluk tohumlarını ekmişti. Bu karanlık atmosferde, Carmen adındaki bir kadın, umudun ışığını yakmak için mücadele ediyordu.

Sahil kasabasındaki mütevazı hayatı, bir gün beklenmedik bir görevle sarsıldı. Bölgenin saygın papazı, Carmen’den gizemli bir genci gözlemlemesini istedi. Bu genç adam, rejimin zulmünden kaçan bir muhalif miydi, yoksa karanlık planları olan bir casus mu?

Carmen, vicdanının sesini dinleyerek bu görevi kabul etti. Bu, sadece bir genci izlemekten öte, umut ve karanlık arasındaki bir savaşa dönüşecekti.

Genç adamın izini sürerken, Carmen rejimin karanlık yüzüyle yüzleşti. Baskılar, tehditler ve ihanetler onu her adımda bekliyordu. Fakat o, umudunu kaybetmedi.

Carmen’in cesareti ve kararlılığı, sadece gencin hayatını kurtarmakla kalmadı, aynı zamanda karanlığın içinde bir ışık yakmaya da yardımcı oldu. Zorluklar ve tehlikeler karşısında bile umudun varlığını gösteren bir kahramana dönüştü.

Orjinal Adı1976 Film Süre95 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Dram Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Manuela Martelli Oyuncular Aline Küppenheim, Nicolás Sepúlveda, Hugo Medina, Alejandro Goic, Carmen Gloria Martínez, Antonia Zegers, Marcial Tagle, Amalia Kassai
Filme Yorum Yaz