5.6 / 10
1 1

Maddie, her zaman romantik bir ruha sahipti. Aşk hikayelerini okumayı ve filmlerini izlemeyi severdi. Bir gün, hayatının aşkını bulduğunu düşündü. Derin bir aşkla bağlandığı bu adamla birlikte mutlu bir gelecek hayal ediyordu. Fakat kaderin planları bambaşkaydı.

En yakın arkadaşı, Maddie’nin sevdiği adamla evlenmeye karar verdi. Bu haber Maddie’yi derinden sarstı. Sevdiği adamın seçimine saygı duymak zorundaydı, ama kalbi paramparçaydı. İrlanda’daki düğüne nedime olarak davet edildiğinde, Maddie duygularını bir kenara bırakıp, bu zor süreci atlatmaya karar verdi.

Düğün günü geldiğinde, Maddie tüm cesaretini toplayarak gülümsemeye çalıştı. Fakat kalbinin derinliklerinde büyük bir hüzün vardı. Bir gece, yıldızların altında gerçek aşk için dilek tuttu. Sabah uyandığında ise, inanılmaz bir şey gerçekleşti. Kendisini birdenbire gelinlik içinde, düğün töreninin tam ortasında buldu.

Ancak Maddie’nin şaşkınlığı daha yeni başlıyordu. Gerçek ruh eşinin, evlenmek üzere olduğu adamın kardeşi olduğunu keşfettiğinde, dünya adeta ayaklarının altından kaydı. Karmaşa ve şaşkınlık içinde, Maddie tuhaf ve komik bir maceraya adım attı. Aşkın tuhaf yolları onu bekliyordu.

Orjinal AdıIrish Wish Film Süre93 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Fantastik Filmler, Komedi Filmleri, Netflix, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Janeen Damian Oyuncular Lindsay Lohan, Ed Speleers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy, Jane Seymour, Matty McCabe
Filme Yorum Yaz