5.1 / 10
1 1

Nisan 2022’de başlayan Johnny Depp ve Amber Heard davası, Hollywood’u sarsan bir skandalın ve çalkantılı bir ilişkinin mahkeme salonuna taşınmış hali. İki taraf da birbirini şiddet ve tacizle suçlarken, ortaya çıkan çelişkili ifadeler ve deliller, gerçeğin ne olduğunu bulmayı zorlaştırıyor.

Belgesel, Depp ve Heard’ün tanıklıkları ve mahkemede sunulan deliller üzerinden her iki tarafın da hikayesini ayrı ayrı anlatıyor. Depp, Heard tarafından şiddete maruz kaldığını ve itibarının zedelendiğini savunurken, Heard ise Depp’in kendisine karşı sistematik bir şekilde şiddet uyguladığını ve onu susturmaya çalıştığını öne sürüyor.

Dava sadece Depp ve Heard’ü değil, ailelerini, arkadaşlarını ve iş arkadaşlarını da derinden etkiliyor. Davanın her aşaması medyada büyük bir ilgiyle takip edilirken, magazin basını ve sosyal medya, Depp ve Heard’ü adeta birer yargıç gibi konumlandırıyor.

Belgesel, izleyiciyi her iki tarafın da hikayesini dinlemeye ve kendi kararını vermeye davet ediyor. Gerçek kimin yanında? Bu sorunun cevabı, izleyicinin vicdanında saklı.

Orjinal AdıDepp V Heard Film Süre50 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Belgesel, Netflix, Suç Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Emma Cooper Oyuncular Nick Viall, Amber Heard, Johnny Depp, Melissa Melottey, Wayne F. Dennison, Tisha Morris
Filme Yorum Yaz