6.6 / 10
1 1

Lyna’nın masumiyeti vahşice katledilmiş, yerini öfke ve intikam ateşi almıştı. Babasının cansız bedeni karşısında yemin etti: Katillerini bulacaktı ve onlardan adaletin intikamını alacaktı.

Artık o eski Lyna değildi. Sakin ve sade bir hayat arzulayan o genç kız geride kalmıştı. Yerine intikam peşinde koşan, karanlıkta yolunu bulan bir savaşçı kadın geçmişti.

Lyna, Paris’in yeraltı dünyasına adım attığında bambaşka bir dünyayla tanıştı. Burası acımasızlığın ve ihanetin kol gezdiği, kanunların işlemediği bir yerdi. Fury ile karşılaşması ise hayatının dönüm noktası oldu.

Fury, Lyna’ya karanlığın dilini öğretti, onu bir savaşçıya dönüştürdü. Lyna, Fury’nin rehberliğinde intikamını almak için gereken güce ve beceriye sahip oldu.

Artık geri dönüş yoktu. Lyna, intikam peşinde karanlığın derinliklerine dalmaya hazırdı. Karşısına çıkan her engeli aşacak, babasının katillerine hak ettiği cezayı verecekti.

Orjinal AdıFuries Film Süre97 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Netflix, Suç Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Cédric Nicolas-Troyan Oyuncular Lina El Arabi, Marina Foïs, Mathieu Kassovitz, Steve Tientcheu, Quentin Faure, Jeremy Nadeau, Sandor Funtek, Eye Haidara
Filme Yorum Yaz