6.9 / 10
1 1

Süpermarkette yaşanan silahlı saldırı, Jesse’yi de derinden etkiledi. Babasını kaybeden Jesse, öfkeli ve asi bir çocuğa dönüştü. Annesi Ashley ile arasındaki ilişki de gerginleşti.

Jesse, babasının izinden gitmek ve avcı olmak istiyordu. Ashley ise bu duruma karşıydı. Jesse’nin babası gibi tehlikeli bir yola girmesini istemiyordu.

Billy’nin ortaya çıkışı, Jesse’nin hayatında bir dönüm noktası oldu. Jesse, Billy’de babasının eksikliğini hissediyordu ve ona hayranlık duyuyordu. Billy, Jesse’ye avcılık ve diğer erkeklik ritüelleri hakkında bilgiler öğretmeye başladı.

Ashley, Billy’nin Jesse’yi olumsuz etkilemesinden korkuyordu. Fakat zamanla Billy’nin Jesse’ye iyi bir rol model olabileceğini de fark etti. Billy, Jesse’nin öfkesini kontrol etmesine ve babasının ölümünün acısını kabullenmesine yardımcı oldu.

Jesse, Billy’nin yardımıyla zamanla daha olgun ve sorumlu bir bireye dönüşmeye başladı. Avlanmaya olan ilgisi de azaldı. Ashley, Jesse’nin değişimini görerek Billy’ye karşı önyargılarından kurtuldu.

Orjinal AdıPeace in the Valley Film Süre88 Dk. Film Dili Film Kalite Film Kategori 2022 Filmleri, Dram Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Tyler Riggs Oyuncular Dendrie Taylor, Brit Shaw, Michael Abbott Jr., Michael Aaron Milligan, Jordan Cox, Nicky Buggs, Alex Van, Nikkita Johnson
Filme Yorum Yaz