4.1 / 10
1 1

Mea Harper, kusursuz görünen bir hayat yaşayan başarılı bir avukattır. Fakat Zyair Malloy’un cinayet davasını üstlenmesiyle, Mea’nın dünyası altüst olur. Zyair, ünlü bir sanatçının karısını öldürmekle suçlanmaktadır. Mea, müvekkilinin masumiyetine inanmakta zorlanır.

Sanat dünyasının karanlık dehlizlerinde ilerlerken Mea, Zyair’ın geçmişinin karanlık sırlarıyla tanışır. Bu sırlar, Mea’nın vicdanını sarsar ve onu zor seçimler yapmaya zorlar. Mea, Zyair’ı savunurken kendi değerlerini de sorgulamaya başlar.

Mea, bu davada sadece Zyair’ın kaderini değil, aynı zamanda kendi ruhunu da kurtarmak için mücadele edecektir. Sanat dünyasının karanlık sırları ve şehvet dolu oyunları arasında Mea, doğru olanı yapmak için her şeyi göze alacak mı?

Orjinal AdıMea Culpa Film Süre120 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Netflix, Suç Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Tyler Perry Oyuncular Kelly Rowland, Trevante Rhodes, Kerry O'Malley, RonReaco Lee, Sean Sagar, Shannon Thornton, Nick Sagar, Andzelika Bobrova
Filme Yorum Yaz