7.3 / 10
1 1

Ofis hayatının monotonluğundan bunalan bir birey, geceleri internette bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Dijital perdenin arkasına saklanarak, gerçek hayatta bastırdığı duygularını ve fikirlerini özgürce ifade ediyordu. Sanal dünya ona bir özgürlük alanı sunuyor, gerçek dünyanın sınırlarını aşmasına imkan veriyordu.

Ancak, internette yaptığı bir yorum, beklenmedik bir şekilde gerçek hayatta fırtınalar koparmasına neden oldu. Maskesizken asla dile getiremeyeceği cesur sözler, sanal alemde büyük bir tartışma yarattı. Bu olay, onu gerçek kimliği ile yüzleşmeye ve sanal kimliği arasındaki dengeyi kurmaya zorladı.

Gerçek hayatta da internette olduğu kadar cesur olabileceğini fark etti. Dış görünüşünden emin olmadığı gerçeğiyle yüzleşmek, ona güç katacaktı. Artık iki dünya arasında gidip gelmek yerine, gerçek kimliğinin arkasında durmaya ve internette de aynı cesareti göstermeye karar verdi.

Orjinal AdıMaseukeugeol Film Süre50 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Komedi Filmleri, Netflix, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Kim Yong-hoon Oyuncular Ren Hanami, Yeom Hye-ran, Trish Le, Suk Mun, Im Jin-Ah, Han-byeol Lee, Ahn Jae-hong, Ye-seo Shin
Filme Yorum Yaz