3.9 / 10
1 1

Igor, 30 yaşında bir oyun tutkunuydu. Büyüme çağının geride kaldığını düşünse de, oyun oynamaktan vazgeçemiyordu. Dağınık odasında, oyun kumandaları ve enerji içeceği kutularıyla çevrili bir şekilde yaşıyordu. Ailesi ve sevgilisi onu bu durumdan kurtarmaya çalışsa da, Igor sanal dünyalardan kopamamıştı.

Bir gün, internetten yeni bir oyun sipariş etti. Bu oyun diğerlerinden farklıydı. Oyunun içinde bir katil vardı ve Igor’u öldürmeye çalışıyordu. Igor, oyundan çıkmaya çalışsa da başaramadı. Kapana kısılmıştı.

Bir akşam, kapısı çaldı. Kapıda kurye olduğunu söyleyen bir adam vardı. Igor paketi almak için kapıyı açtığında, kimliği belirsiz bir grup tarafından saldırıya uğradı. Sevgilisi de eve girer girmez aynı saldırıya maruz kaldı. Igor ve sevgilisi, ne olduğunu anlayamadan kendilerini bir karmaşanın içinde buldular.

Orjinal AdıOdna zhizn Film Süre88 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Vladimir Borovoy Oyuncular Moryana Anttonen-Shestakova, Polina Anufrieva, Karina Frenkel, Evgeniya Girzekorn, Maksim Glotov, Darya Gorshkova, Trofim Korchinov, Askar Nigamedzyanov
Filme Yorum Yaz