2.3 / 10
1 24

Hayri, bilimdeki yetenekleriyle öne çıkan genç bir deha olarak tanınıyordu. Bilim teknik okuluna kabul edilen ve dev robot Hayrimatör’ü yaratma başarısını gösteren Hayri, bu sefer uzayın sırlarına açılan kapıları aralayacaktı. Ancak bu kapılar, onu büyük bir mücadeleye sürükleyecekti.

Dev robot Hayrimatör, Hayri’nin elinden çıkma bir mühendislik harikasıydı. Ancak kötü niyetli Ajan ve adamları tarafından kontrol edildiğinde, Rafadan Tayfa derhal harekete geçti. Hayrimatör’ü kurtarmak ve dünyayı korumak için uzayın derinliklerine açılan bu kapıda, Hayri liderliğindeki ekip zorlu bir sınavdan geçecekti.

Hayri’nin zekası ve uzaylı dostu Zobi’nin yardımıyla Hayrimatör’ü çalıştırmayı başaran Rafadan Tayfa, bu kez dünyayı bekleyen büyük bir tehlikenin farkındaydı. Dev robotun gücü, kötülerin hedefi haline gelmişti. Bu kritik durum karşısında Rafadan Tayfa, uzayın sırlarını çözmek ve Hayrimatör’ü kurtarmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlıydı.

Orjinal AdıRafadan Tayfa 4: Hayrimatör Film Süre92 Dk. Film Dili Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Aile Filmleri, Animasyon Filmleri, Komedi Filmleri, Macera Filmleri Ülke Yıl Yönetmen Ismail Fidan Oyuncular Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar
Filme Yorum Yaz