5.5 / 10
1 1

Jess’in geçmişi, eşinden ayrılmasıyla birlikte daha da karmaşık hale gelmişti. Hemşire olarak çalışan Jess, oğlu Owen ve kızı Tyler ile birlikte, geçmişin gölgesinden uzaklaşmak adına eski bir çiftlik evine yerleşti. Ancak, huzur arayışları, ailenin başına gelmekte olan karanlık bir felaketi getirecekti.

Çiftlik evine varışlarının ardından, Jess ve çocukları, bilmedikleri doğa üstü varlıkların pençesine düşmüştü. Owen, bu varlıkların etkisiyle değişmiş, aileleri için başlayan yeni hayatları kabusa dönüşmüştü. Jess, çocuğunu kurtarmak ve ailesini korumak için her şeyi göze almaya hazırdı, ancak evin geçmişinde gizlenmiş sırlar, onları daha da derin bir karanlığa çekecekti.

Orjinal AdıBlood Film Süre108 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Brad Anderson Oyuncular Michelle Monaghan, Skeet Ulrich, Finlay Wojtak-Hissong, June B. Wilde, Skylar Morgan Jones, Danika Frederick, Jennifer Rose Garcia, Sarah Constible
Filme Yorum Yaz